Geslaagd mixtoernooi!

21 juni 2017
Zaterdag 17 juni was er veel basketbalvertier voor jong en oud in sporthal De Boppeslach. Eerst was er ouder/kind toernooi voor de teams U10, U12ven U14. Leuk om te zien hoeveel talentjes er binnen de vereniging rondlopen! De strijd ging tussen verschillende berenteams. Uiteindelijk wonnen de pandaberen het toernooi dit team bestond uit: Adriaan,Justin, vader van Justin, Joeri, Chris en Berend. Om 14 uur was er nog een schietspel: ‘afschieten’. Bij de U14 ging de (lekkere) prijs naar Joeri en bij de U12 en U10 naar Eveline.

Daarna was het de beurt aan de VU20.  Zij speelden een vriendschappelijke wedstrijd tegen het RTC. Het was een mooie wedstrijd om naar te kijken. De stand ging gelijk op en uiteindelijk heeft RTC net gewonnen. In de pauze werd het team van de MU16 gehuldigd.  Zij waren namelijk kampioen geworden!! Tevens werd er afscheid genomen van Paulien.  Deze Belgische meid heeft een half jaar met het team van de VU20 getraint en ook wedstrijden gespeeld.  Ze was zeker een goede aanwinst! Prachtig te zien hoe goed er samen werd gespeeld.

Om 16 uur begon het mixtoernooi vanaf U16. Hier waren 4 teams aanwezig. Er waren zelfs een aantal oud-Rebound leden aanwezig.  Zij toonden hun skills ook nog even door mooie 3-punters te scoren of mooie rebounds te pakken.

Het toernooi was 18 uur ten einde en een aantal leden heeft deze succesvolle basketbaldag afgesloten met een heerlijke barbecue.

De foto’s vind je hier: https://www.bvarrows.nl/fotos/?album=6434124834320321265

Twitter