Poiesz Jeugd Sponsor Actie

8 februari 2020

Beste basketballers, ouders/verzorgers, vrijwilligers en vrienden,

Het is weer zover! Van maandag 10 februari tot en met 5 april organiseert de Poiesz voor de 15e keer de Jeugd Sponsor Actie 2020. Bij elke € 10,00 aan boodschappen ontvang je bij de Poiesz een Jeugd Sponsor Munt, die gedoneerd kan worden in de BV Arrows koker in de winkel aan de Houtduif 1 in Dokkum. Wil je liever in een andere Poiesz winkelen? Geen probleem! Spaar ze op en geef ze aan de trainer van jouw team.

Doe ook vooral mee aan de Sponsor aanbiedingen. Verschillende aanbiedingen die wel tot 15 munten per aanbieding waard kan zijn! Elke week is er een andere aanbieding die wij ook kenbaar
gaan maken. Hoe groter het aantal munten, hoe groter het sponsorbedrag voor onze vereniging. Deze wekelijks aanbiedingen zijn ook hier terug te vinden: Jeugd Sponsor Actie Aanbiedingen

Op 15 februari promoten wij de vereniging ook in de winkel en proberen zo zoveel mogelijk aanbiedingen in het belang van BV Arrows te verkopen. Doe je mee?

Het gerealiseerde bedrag gaat naar Technische Commissie. Zij gaan het geld besteden aan clinics, opleidingen en spelmateriaal. Op deze manier komt het geld van de Jeugd Sponsor Actie ook echt terecht bij onze jeugd.

Boodschappen doen doe je toch, dus waarom niet bij de Poiesz. Spaar mee en sponsor onze jeugd!

no events

Twitter

    Sorry, geen Tweets zijn gevonden.