Update van het bestuur

12 oktober 2017

Van het bestuur,

In de vergadering van afgelopen maandag, 9 oktober, kwamen deze keer verrassend veel goede items naar voren. Het hoogtepunt in deze is natuurlijk de presentatie van het nieuwe tenue voor junioren van onze sponsors Jumbo Dokkum en Van der Gang Watches. Wij als bestuur zijn ontzettend blij met het strakke eindresultaat, een (verenigings)tenue om trots op te zijn. Wij gaan snel een teamfoto moment organiseren!

De overgang naar sportlink krijgt nu ook echt vorm. De wedstrijden binnen onze vereniging worden gespeeld op het digitale wedstrijdformulier. Dit is binnen de afdeling Noord nog niet overal het geval, maar wij zijn los. Onze verzoek aan de scheidsrechters en teams is om ook vanaf nu bij elke wedstrijd dit online formulier te gebruiken. Ben je nog niet helemaal thuis met de nieuwe situatie, neem gerust contact op.

De ontwikkeling van een goed beleid kost tijd. Zeker nu wij er voor gekozen hebben om het thema ongewenst gedrag een prominente rol te geven in het geheel. Vanuit de NBB worden wij hier goed in ondersteunt met materiaal en mogelijkheden, maar de uitwerking kost tijd. Wij zijn een sportvereniging waarbinnen iedereen elkaar accepteert en respecteert, onafhankelijk van afkomst, geslacht of seksuele voorkeur. Wij willen veilige sportomgeving creëren die hier ook bij stil staat. Denk bijvoorbeeld aan een (anonieme) meldpunt en een vertrouwenspersoon. Al een merkbare verandering is de line-up die vanaf de start van dit seizoen bij elk team binnen de vereniging wordt uitgevoerd.

De inventarisatie voor het toernooi in Denemarken tussen kerst en oud en nieuw is in volle gang. Ben je nog niet benaderd en heb je wel interesse, neem dan zelf of met je team contact op met Paul Brouwer. Voor de korte termijn hebben wij een aanbieding van Aris Leeuwarden ontvangen, de kaartjes voor de thuiswedstrijd voor aankomende zaterdag 14 oktober zijn voor BV Arrows leden met 50% korting. De volgende vergadering voor het bestuur is op maandag 13 november.

Het bestuur

no events

Twitter

    Sorry, geen Tweets zijn gevonden.