Update van het bestuur

7 januari 2018

Mogelijk hebben jullie er al een keer iets over gehoord, wij als bestuur in ieder geval steeds meer: de opmars van het 3 keer 3 basketball. Een moderne variant die makkelijker en sneller gespeeld kan worden. En stiekem is Nederland er ook nog een keer goed in. Het Nederlandse team speelt mee in de wereldtop. Steeds vaker zien wij kleine toernooien ontstaan in wedstrijdvrije weekenden en vakanties. Zo ook 27 december in Leeuwarden, waar een delegatie van U18 aan meedoet. Heb je interesse in deze variant van het basketball, laat het ons weten en neem contact op met Paul Brouwer. Wij kunnen dan kijken hoe wij deze ontwikkeling in de vereniging kunnen implementeren. Naast het 3×3 toernooi begint na de kerst ook het internationale toernooi in Denemarken waar onze meiden aan mee doen. Beide teams: veel succes gewenst!

Iets dichter bij huis begint aanstaande vrijdag het kerstmixtoernooi in Dokkum. Er zijn al veel aanmeldingen geweest en het beloofd een leuke avond te worden. Speciaal op deze avond is ook de mogelijkheid om oude tenues te kopen. Slechts 7,50 per stuk. Het geld wat hiermee verdient wordt, komt in de kleding pot. Hiervan worden bijvoorbeeld coach en trainers shirts van gekocht.

Als de vakantie voorbij is het weer tijd voor het echte werk. In januari tot en met maart worden 4 clinics gegeven door internationale top basketballers zoals Molly McDowell (Landslake Lions), George Abbering (coach zwolle), de Amerikaan Tim Simson (oud coach Aris) en Emile Priest (coach Celeritas – promotie divisie). Dit zal gebeuren op 3 vrijdagen en 1 zaterdag. Alle tijden en details volgen, maar dit is een unieke kans die niet gemist mag worden.

Al deze unieke toernooien en clinics zijn alleen maar mogelijk door de inzet van onze vrijwilligers. Enthousiaste ouders die jury werk verrichten tot en met leden die het indelen van de teams van het kerstmixtoernooi realiseren. Hartelijk dank hiervoor. Jullie ontvangen niet altijd de waardering zoals het hoort en terwijl dit echt de basis van een vereniging is. Als bestuur willen wij hier in de toekomst meer aandacht aan besteden.

De volgende bestuursvergadering is op 8 januari.

no events

Twitter

    Sorry, geen Tweets zijn gevonden.